CASO TouchVAC: visada šviežias maistas!

CASO TouchVAC: visada šviežias maistas!


Naujausia kaina: €

Net saugant maisto produktus idealioje temperatūroje, jis ilgainiui praranda savo skonį. Mat nuolatinė oro cirkuliacija išgarina juose esančius skysčius, o deguonis ir ore sklandantys mikroorganizmai puola ardyti produktų struktūros. Šią problemą išspręsime naudodami naują vakuumatorių „CASO TouchVAC“. Jis pasirūpins, kad mėsa, žuvis, sūris, sodo ir miško gėrybės ilgiau išlaikytų šviežią skonį ir aromatą.

CASO vakuumatorius pagamintas iš labai tvirto plastiko, o jo korpusas padengtas metalu. Prietaisas valdomas liečiamaisiais mygtukais ir veikia labai paprastai. Produktus sudedame į specialų daugiasluoksnio plastiko maišelį ir įstatome į vakuumatorių. Kai oras iš maišelio išsiurbiamas, jo anga sandariai užlydoma. Taip supakuotus produktus galima patogiai saugoti šaldytuve ar šaldiklyje. Hermetiškoje talpoje maisto produktų senėjimo procesas sulėtėja net iki 8 kartų! Vakuumavimas taip pat pravers, jei sumanysime pasimėgauti žemos temperatūros virimo technologiją naudojančiame „sous vide“ puode pagamintais patiekalais.

„CASO TouchVAC“ sugeba užsandarinti iki 30 cm pločio ir bet kokio ilgio paketus. Kartu su šiuo įrenginiu gausime penkis 20 x 30 cm dydžio vakuumavimo maišelius bei 20 x 200 cm vakuumavimo ruloną, kurį galėsime supjaustyti ir panaudoti norimo dydžio dalimis.

Komentarai

COMMENTS