CASO IceCreamer: ledų ir jogurto gaminimo aparatas

CASO IceCreamer: ledų ir jogurto gaminimo aparatas

Ruduo nepašykštėjo šilumos ir Saulės spindulių. Palydint paskutines šiltas dieneles norisi dar kartą prisiminti vasarą bei pasimėgauti skaniais ledais ir šviežiu jogurtu. Juos galite pasigaminti savo namuose. Su „CASO IceCreamer“ tai padaryti visai nesunku!

CASO IceCreamer“ – tai vokiečių sukurtas ledų gaminimo aparatas. Jį rekomenduojame visiems, kurie mėgsta ledus ir naminį jogurtą. Prietaisas turi ilgaamžį nerūdijančiojo plieno korpusą ir, kaip kiti CASO gaminiai, pasižymi ypač aukšta surinkimo kokybe.

Viduje sumontuotas 180 W galios kompresorius paruošia „IceCreamer“ darbui vos per kelias minutes, pasiekdamas įspūdingą -35 °C temperatūrą. Vos per vieną valandą su šiuo įrenginiu galėsite pasigaminti net 2 kg ledų! Jogurto ruoša trunka šiek tiek ilgiau – nuo 8 iki 24 valandų.

Naujausia kaina nuo: 

Kas yra pakuotėje

Atidarę „CASO IceCreamer“ pakuotę viduje radome patį ledų gaminimo aparatą. Prietaisas yra palyginti nedidelis (ilgis – 43 cm), bet masyvus ir sveria net 11,8 kg. Į jo vidų įstatomas specialus kibirėlis ir maišytuvo mentelės.

Kibirėlį dengia permatomas gaubtas su langeliu, pro kurį galite darbo metu sudėti papildomus ingredientus. Be to, komplekte yra patogus ledų rutuliukų formavimo šaukštas su žnyplių formos rankena bei maisto produktų matavimo indas.

Kaip gaminami ledai?

Mes labai mėgstame tokius bandymus, nes juos užbaigę galime pasigardžiuoti ką tik paruoštais skanėstais. Su „CASO IceCreamer“ ši akimirka atėjo visai nepastebimai, mat gaminti ledus su juo tikrai paprasta:

1. Atskirame inde paruoškite ir sumaišykite ledų gamybai reikalingus ingredientus. Tada atidarę „IceCreamer“ gaubtą išimkite kibirėlį ir į jį įstatykite maišytuvo menteles (ruošiant jogurtą maišytuvas nereikalingas). Tai padarę į kibirėlį supilkite ledų mišinį ir įstatę jį į aparatą pasukite prieš laikrodžio rodyklę, kad kibirėlis tvirtai užsifiksuotų. Galiausiai beliks sugrąžinti gaubtą į jo vietą.

2. Užbaigę pradinį ruošos etapą įjunkite prietaisą į elektros tinklą ir paspauskite POWER mygtuką (jis įjungia arba užmigdo įrenginį). Ekranėlyje iš karto pasirodo standartinė ledų ruošos programa, kuri trunka 60 minučių. Spausdami MENU mygtuką galite pasirinkti bet kurią iš keturių programų, o dešinėje esančiu reguliatoriumi – koreguoti jos trukmę:

Ledų gamybos programą galite naudoti ir ruošdami sorbetus bei šaldytus jogurtus.

3. Norėdami pradėti darbą, spauskite START mygtuką. Dar kartą jį paspaudę galėsite trumpam sustabdyti vykdomą operaciją. CASO IceCreamer“ pradėjus savo darbą ekrane matysite iki jos pabaigos likusį laiką. Jam pasibaigus prietaisas tris kartus supypsės. Prieš išimdami kibirėlį, paspauskite POWER mygtuką ir užmigdykite įrenginį.

Jei kibirėlio neišimsite per 10 minučių, automatiškai įsijungs šaldymo programa, kuri neleis ledams atšilti. Ji bus kartojama kas valandą ir kiekvieną kartą truks po 10 minučių.

Jeigu ledus palikote prietaise ilgesniam laikui, prieš išimdami kibirėlį įjunkite maišymo funkciją, kad išsilygintų temperatūra ir ledai įgautų vienodą konsistenciją.

Jogurto ruošos eiga skiriasi tik programos pasirinkimu ir jos trukme. Pasibaigus jo gamybai iš karto įsijungia šaldymo režimas, ir jis veikia, kol nėra nutraukiamas rankiniu būdu.

Išvados

Su „CASO IceCreamer“ paruošti ledus, sorbetus ar jogurtą tikrai nesunku. Prietaisas praktiškai viską daro pats ir nereikalauja ypatingos priežiūros. Visas išimamas dalis galima plauti naudojant šiltą vandenį ir švelnų indų ploviklį. Baigus valymą beliks jas sausai nušluostyti ir sustatyti į vietas. Bandymų metu mums didžiausią įspūdį paliko ypač solidi „IceCreamer“ ir labai patogus valdymas.

Komentarai

COMMENTS