CASO Dry-Aged Cooler: Sauso mėsos brandinimo spinta

CASO Dry-Aged Cooler: Sauso mėsos brandinimo spinta


Naujausia kaina: €

Kodėl jautienos kepsniai būna tokie skanūs ir sultingi? Jiems ruošti naudojama brandinta mėsa, kuri griežtai kontroliuojamomis sąlygomis laikoma nuo kelių savaičių iki keliolikos mėnesių. Daugelyje šalių mėsa brandinama pastovų mikroklimatą turinčiuose rūsiuose, tačiau kepsniui idealiai tinkamą jautienos ar žvėrienos išpjovą, žuvį ar sūrį galima subrandinti ir namuose. Tai padaryti mums padės „CASO Dry-Aged Cooler“ brandinimo spinta.

CASO puikiai atrodo! Iš kokybiškiausio metalo pagamintas korpusas, permatomos durelės ir subtilus vidaus apšvietimas sukuria nepakartojamą atmosferą. Stiklas nepraleidžia maisto produktams žalingų ultravioletinių spindulių. „Dry-Aged Cooler“ valdymo skydelis leidžia pasirinkti ir nuolat palaikytiįvairiems maisto produktams brandinti geriausiai tinkamą temperatūrą (1–22 °C) bei drėgnumo lygį (50–85 proc.).

Komentarai

COMMENTS