Bacchi CARIOCA: nenugalimas kavos aparatas

Bacchi CARIOCA: nenugalimas kavos aparatas


Naujausia kaina: €

Galime lažintis, kad tokio espreso kavos aparato dar nesate matę! Jam nereikalinga nei elektra, nei sudėtingi ir dažnai gendantys mazgai, kurie nustoja klausyti pačią netinkamiausią akimirką.

CARIOCA labiau primena garo variklį ar kitą industrinės revoliucijos laikų mašiną nei tradicinį kavos virimo aparatą. Jei reikėtų, šis iš anodinto aliuminio pagamintas prietaisas tikriausiai lengvai išgyventų atominio karo pasekmes!

Kaip veikia šis „Bacchi“, jaunos italų kompanijos, sukurtas daikčiukas? Pasirodo, labai paprastai. Supilame šaltą vandenį bei smulkiai maltą kavą į tam skirtas išimamas talpas, surenkame aparatą ir pastatome jį ant viryklės ar atviros ugnies. Įsitikinkime, kad vožtuvas, esantis korpuso priekyje tarp dviejų žalvarinių snapelių, pro kuriuos bėgs kava, yra sandariai užsuktas. Praėjus kelioms minutėms švilpukas praneša apie tai, kad CARIOCA yra pasiruošusi darbui. Tada labai švelniai atsukame vožtuvą, nukritus pirmiesiems lašeliams, atsukame jį šiek tiek stipriau. Kai gėrimas pasiekia reikiamą puodelio lygį, vožtuvą reikia vėl užsukti, kol pro snapelį neišsiveržė garų pliūpsnis.

Su CARIOCA paruošta kava išsiskiria labai tiršta ir aromatinga puta. Tai italų baristo vertas gėrimas, kuriuo galime mėgautis ne tik namuose, bet ir iškyloje.

Komentarai
Naujesnis straipsnis

COMMENTS