Logo

KAS YRA KAMADO?

Kamado istorijos pradžia

kamado_1 2

Nauja – tai gerai užmiršta sena. Moliniai „kamado“ tipo keptuvai, kurie pastaraisiais metais užkariavo visą pasaulį, mena jau 3 tūkst. metų istoriją! Būtent tuomet buvo pagaminti moliniai kepimo indai, kuriuos archeologai aptiko Kinijos teritorijoje.

Japoniška krosnis

mushicamado 2

Bėgant laikui jie keitėsi, tobulėjo ir pasiekė kitus kraštus. Atsirado daugybė skirtingų variantų. Pavyzdžiui, Japonijoje išpopuliarėjo nedidelė, anglimi kūrenama „mushikamado“ krosnis su masyviu nuimamu dangčiu ir sklendėmis, leidžiančiomis tiksliai reguliuoti maisto ruošos temperatūrą. Joje buvo plikomi ryžiai ir ruošiami kiti patiekalai.

Kamado užkariauja Vakarus

60s 2

Po Antrojo pasaulinio karo „mushikamado“ universalumą įvertino Japonijoje dislokuoti amerikiečių kariai. Baigę tarnybą jie egzotišką prietaisą parsivežė namo. Amerikoje jis paplito „kamado“ pavadinimu. Išvertus iš japonų kalbos šis žodis reiškia viryklę arba krosnį.

Tradicinės Rytų virtuvės atstovas Vakarų pasaulyje akimirksniu pasijuto kaip namuose. Dėl storų keraminių sienelių kamado išlaiko pastovų karštį, todėl puikiai tinka įvairiausiems patiekalams ruošti.

Kuo ypatingas kamado?

zuvis2 2

Kamado visai nebijo karščio. Reguliuojant pro sklendes patenkantį oro srautą, galima pasiekti net 400 °C temperatūrą! Todėl su kamado galite išsikepti itališkos picos ar tradicinės lietuviškos duonos! Be to, šis prietaisas atstoja ir maisto rūkyklą. 

TECHNORAMA siūlo puikias BIGGRILL kamado kepsnines. Jos gaminamos skirtingų dydžių, todėl patenkins išrankiausių vartotojų reikalavimus.

KAS YRA KAMADO?

Linija_m 2

Kamado istorijos pradžia

kamado_1 2

Nauja – tai gerai užmiršta sena. Moliniai „kamado“ tipo keptuvai, kurie pastaraisiais metais užkariavo visą pasaulį, mena jau 3 tūkst. metų istoriją! Būtent tuomet buvo pagaminti moliniai kepimo indai, kuriuos archeologai aptiko Kinijos teritorijoje.

Linija_m 2

Japoniška krosnis

mushicamado 2

Bėgant laikui jie keitėsi, tobulėjo ir pasiekė kitus kraštus. Atsirado daugybė skirtingų variantų. Pavyzdžiui, Japonijoje išpopuliarėjo nedidelė, anglimi kūrenama „mushikamado“ krosnis su masyviu nuimamu dangčiu ir sklendėmis, leidžiančiomis tiksliai reguliuoti maisto ruošos temperatūrą. Joje buvo plikomi ryžiai ir ruošiami kiti patiekalai.

Linija_m 2

Kamado užkariauja Vakarus

60s 2

Po Antrojo pasaulinio karo „mushikamado“ universalumą įvertino Japonijoje dislokuoti amerikiečių kariai. Baigę tarnybą jie egzotišką prietaisą parsivežė namo. Amerikoje jis paplito „kamado“ pavadinimu. Išvertus iš japonų kalbos šis žodis reiškia viryklę arba krosnį.

Tradicinės Rytų virtuvės atstovas Vakarų pasaulyje akimirksniu pasijuto kaip namuose. Dėl storų keraminių sienelių kamado išlaiko pastovų karštį, todėl puikiai tinka įvairiausiems patiekalams ruošti.

Linija_m 2

Kuo ypatingas kamado?

60s 2

Kamado nebijo karščio. Reguliuojant pro sklendes patenkantį oro srautą, galima pasiekti net 400 °C temperatūrą! Todėl su kamado galite išsikepti itališkos picos ar tradicinės lietuviškos duonos! Be to, šis prietaisas atstoja ir maisto rūkyklą. 

Linija_m 2

TECHNORAMA siūlo puikias BIGGRILL kamado kepsnines. Jos gaminamos skirtingų dydžių, todėl patenkins išrankiausių vartotojų reikalavimus.

Galimybes 2
virejas
BigGrill KAMADO Pro Max 26
BIGGRILL KAMADO
Pro Max 26"
66 cm
BigGrill KAMADO Pro 23,5
BIGGRILL KAMADO
Pro 23,5"
59 cm
BigGrill KAMADO Medium 21
BIGGRILL KAMADO Medium 21"
53 cm
BigGrill KAMADO Mini Jr 13
BIGGRILL KAMADO
Mini Jr 13"
33 cm
BigGrill KAMADO Pro Max 26
BIGGRILL KAMADO Pro Max 26"
66 cm
BigGrill KAMADO Medium 21
BIGGRILL KAMADO Medium 21"
53 cm
BigGrill KAMADO Pro 23,5
BIGGRILL KAMADO Pro 23,5"
59 cm
BigGrill KAMADO Mini Jr 13
BIGGRILL KAMADO Mini Jr 13"
33 cm